[GALLERI] [STAMTAVLA]

RO*Elian Sings Scooter Skates
SIN n - kastrathane
Smeknamn: Skutter

Född: 2011-08-14
Mor: RO*Merielle Electra
Far: Iris Jouet-Cougar

Scooter är en väldigt vacker och mycket rolig Singapura, som vi köpte från vår vän Beverly i Rumänien. Han är född bland Ragdolls och bor ju med våra också, så han är själv övertygad om att han är en själv också! En mycket vildare och skuttigare, dock... Scooter är världens bästa barnvakt och han blir lätt vän med alla katter han träffar. Han är en av bara två stycken som finns i Sverige.
Fr o m januari -13 kommer hans ras att vara godkänd även i vårt förbund, så då kommer vi att ställa ut honom mer frekvent för att visa upp denna underbara ras!
Moses, HSH n 09 22 - Hane
Född: Juni 2003
Om Moses:
Vi fick Moses i december -03 av en dam i Nynäshamn, som hade hittat honom. "Hon fick veta efter att ha letat länge efter hans riktiga ägare att han hade rymt från en knarkarkvart, och då beslutades det att han skulle få bo hos oss istället. Det är vi enormt glada för!!" Moses är en extremt vänlig katt!
Moses är en lycklig kastrat.
8xNr1/8xNOM/2xBOX/5xBIS
Årets Katt 2005 Stockholms Kattklubb
Årets Katt -05 SVERAK, Huskatt 3:a
Salza, HSH f - Hona

Född:040723
Mor: Missan, HSH a
Far: Kvarterets illröda hane, HSH d 22

Salza köpte vi av Bellas kompis´Jossans mamma. Hon är en vacker svartsköldpadda, med en lång, korthårig päls.:o) Dessutom är hon livlig och kärleksfull och pratar oavbrutet! Hon är familjens polis, som ser till att inget hår kröks på våra kattungar (som hon gärna stjäl...). Salza är kastrat
1xNr1, 1xNOM